• Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD
  • Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD
  • Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD
Dongguan Liaobu Juntengda Pneumatic Tools CO.,LTD

Nyheter

Pneumatiska verktyg - Användningen av luft slipmaskin
Släpp tid: 2022-09-21 16:32:24  träffar: 19

the Pneumatic Polishing Machine är huvudsakligen utformad för att kompensera för de grova kornen, sandpappermärken, flödesmärken, antinwhite, orange skal och andra mindre defekter på ytan av färgfilmen som kan visas på ytan av bilen efter sprutning , och behandlingen är att slipa och polera färgfilmen efter sprutning för att förbättra spegeleffekten av färgfilmen och uppnå kraven i ljust, smidigt och lysande. Viktigt används i järnplatta, trä, plast, däckindustrins malning, fartyg, bil, mögel, flygindustri finpolering, avbörda, rostavlägsnande, färgborttagning och andra operationer.-

IMG_20220302_195446 - 副本(1)(1).jpgpneumatiska slipmaskiner kan delas upp i två typer: pneumatisk och elektrisk.

den pneumatiska typen är säkrare men kräver en luftkälla.

När du använder pneumatisk slipmaskin, först och främst, enligt oxidationen av bilfärgen och graden av skador på användningen av motsvarande grova och fina bilvax, slipmaskin som används innan maskinen måste Vrid på en testkörning för att se om sliparken går smidigt ochnormalt. Riktningen för slipning och skärning under drift är strikt förbjudet till den omgivande personalen och alla brandfarliga och explosiva farliga föremål för att undvika onödiga skador. Håll arbetsplatsen ren och snygg. Använd korrekt för att säkerställa personlig och fastighetssäkerhet. När du använder den pneumatiska polermaskinen, kom ihåg att inte använda för mycket kraft, utan att använda till och med tvinga långsamt.


polishing kan delas upp i två steg. Ta bort poleringsskadeskiktet.

Den andra delen är den fina poleringen är att ta bort ytskadorna som produceras av den grova poleringen, poleringsskador kan minskas relativt, utöver poleringstiden är det bäst att uppmärksamma den omgivande .

Tidigare: En mängd pneumatiska tillbehör ...

Nästa: No

WhatsApp